Semifinale i Nations League – Spania mot Italia – Oddstips

Kun en dag etter Nederland og Kroatias duell, er det tid for den neste store kampen i Nations League, der Spania skal ta opp kampen mot Italia i en intens semifinale på nederlandsk jord. Disse to lagene har møtt hverandre før under store mesterskap, sist under EM i 2021, der Italia sikret seg en 2-1 seier. Men i semifinalen i Nations League samme år, snudde Spania kampen og vant 2-1. Hvem som vil triumfere i dette spennende oppgjøret i Nations League 2023, gjenstår å se. Oddsen hos bettingeksperter holder Spania som favoritter.

Dato: 15. juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: De Grolsch Veste (Enschede) 

Hent en oddsbonus hos LeoVegas og spill på Nations League

Spania søker hevn etter VM-nedturen

Etter en skuffende VM-opplevelse i 2022, der de ble slått ut i åttendedelsfinalen av Marokko, er Spania ivrige etter å rette opp inntrykket. Tidligere trener Luis Enrique, som fikk massiv kritikk for hans favorisering av Barcelona-spillere, er ikke lenger i førersetet. Spania har hatt en variert form etter VM. De vant imponerende 3-0 over Norge, men tapet 0-2 mot Skottland var en tung pille å svelge for laget.

Italia med øynene på pokalen

Etter at Italia mislyktes med å kvalifisere seg til VM 2022, står de som underdogs ifølge oddsen. I EM-kvalifiseringen til EM 2024 åpnet de med et hjemmetap mot England, 1-2, men kom tilbake sterkt med en solid 2-0 seier over Malta. Etter et skuffende 2022, vil en seier i denne kampen være et skritt i riktig retning for Italia. Men kampen i Nederland blir alt annet enn enkel.

En kamp fylt med spenning

Semifinalen i Nations League mellom Spania og Italia ligger an til å bli et nervepirrende og underholdende oppgjør. På papiret ser Spania ut til å ha et lite overtak, og vi tror de har det som trengs for å avgjøre dette innenfor ordinær spilletid og avansere til finalen. Derfor setter vi vår innsats på Spania som vinnere med oddsen 2,25 hos LeoVegas.

Vårt spilltips: Spania vinner mot Italia med oddsen 2,25 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos LeoVegas og spill på Nations League