Nederland mot Kroatia – UEFA Nations League Semifinale

Etter en imponerende innsats i gruppespillet, er Nederland og Kroatia klare for å krysse sverd i semifinalen i UEFA Nations League. Dette er den andre gangen Nederland deltar i finalerunden, og som vertsnasjon, håper de å overgå deres tidligere prestasjon der de tapte finalen mot Portugal i 2018/19. For de som liker spenningen i fotball det er mange odds og markeder. Nederland er favoritter ifølge oddsekspertene, men kan det være en overraskelse i vente?

Dato: 14. juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: De Kuip (Rotterdam)

Bruk en oddsbonus fra LeoVegas på Nations League

Nederland er på jakt etter hevn

Med Ronald Koeman ved roret, har Nederland muligheten til å hevde seg som en dominerende makt i europeisk fotball. De har gjort et sterkt comeback i turneringen, med ubeseirede resultater mot sterke lag som Wales, Belgia og Polen i gruppespillet. Med støtte fra hjemmefansen, har de vært formidabel på De Kuip, Feyenoords berømte stadion, og har vunnet nesten alle deres konkurransedyktige hjemmekamper siden slutten av 2020.

Siste sjanse for den gylne generasjonen i Kroatia?

På den annen side er Kroatia ledet av Luka Modric, en veteran som fortsatt har mye å tilby på midtbanen. Selv om de ikke klarte å oppnå en ubeseiret gruppespillsprestasjon som Nederland, viste de mot ved å slå tilbake etter et tidlig tap og sikre førsteplassen i gruppen. Dette kan være den siste muligheten for Kroatias gylne generasjon til å vinne en stor tittel, og med tidligere verdensmesterskapsmedaljer i lommen, er de sultne på mer suksess.

Kroatia for seier

Til tross for Nederlands sterke form på hjemmebane, tror vi at Kroatia har det som trengs for å overraske Oranje i Nations League. Med odds på 3,75 for en kroatisk seier hos LeoVegas, ser vi stor verdi i å satse på veteranlaget ledet av Modric. Kroatias evne til å slå tilbake under press, kombinert med erfaringen og dyktigheten til deres nøkkelspillere, gir dem en reell sjanse til å triumfere i denne utfordrende kampen. Derfor spiller vi og Kroatisk seier til oddsen 3,75 hos LeoVegas.

Vårt spilletips: Kroatia vinner til oddsen 3,75 hos Leovegas.

Team Bettingspesialisten

Bruk en oddsbonus fra LeoVegas på Nations League