Vegas Golden Knights vs Florida Panthers – Oddstips for Stanley Cup Finalen

Vegas Golden Knights står på terskelen til sin aller første Stanley Cup-tittel. Etter å ha spilt fire kamper, har de en ledende stilling med 3-1 mot Florida Panthers. Nå har de muligheten til å sikre mesterskapstittelen foran hjemmepublikum på T-Mobile Arena, som ligger ved siden av New York-New York Hotel & Casino. For et lag i sin tredje NHL-sesong, som tidligere har nådd finalen, men tapt, ville en slik seier være ganske spektakulær. Florida Panthers på den annen side har ikke gitt opp ennå, men de må vinne for å holde serien i live. Hvis vi ser på oddsen fra bettingexperter, er Vegas Golden Knights de klare favorittene.

Dato: 14. juni 2023
Puck Drop: 02:00
Arena: T-Mobile Arena (Las Vegas)

Få en oddsbonus hos Rabona og satse på Stanley Cup-finalen

Vegas Golden Knights er ett steg fra mesterskapet

Vegas Golden Knights har utmerket seg i dette sluttspillet og har unngått en Game 7-kamp. Etter en sterk grunnserie var laget toppseedet for sluttspillet. De beseiret Winnipeg Jets i åttendedelsfinalen med 4-1, fulgt av en 4-2 serie seier over Edmonton Oilers i kvartfinalen. I semifinalen mot Dallas Stars fortsatte Vegas å vise sin strålende form, og vant kampen med 4-2. J Marchessault har vært deres beste spiller, med 24 poeng bestående av 13 mål og 11 assist.

Florida Panthers har vært sluttspillets mørke hest

Florida Panthers var det lavest rangerte laget før sluttspillet, men de har klart å overgå alle forventninger. Til tross for at de lå under 1-3 i kampene mot Boston Bruins, som var favorittene til å vinne Stanley Cup-tittelen etter grunnserien, kom de tilbake og vant med 4-3. I kvartfinalen og semifinalen akselererte deres framgang da de først beseiret Toronto Maple Leafs med 4-1, fulgt av en 4-0 serie seier over Carolina Hurricanes. Mot Vegas har de imidlertid hatt en tøffere tid, med bare en seier i de fire første kampene og to bortekamper gjenstår.

Vegas sikrer Stanley Cup

Vegas Golden Knights har vist at de er det beste laget i NHL denne sesongen og også under sluttspillet. Vi tror de har det som trengs for å vinne denne kampen og sikre mesterskapstittelen. Derfor satser vi på Vegas Golden Knights som vinnere i ordinær tid med odds 1,97 hos Rabona.

Vårt spilltips: Vegas Golden Knights slår Florida Panthers med odds 1,97 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Rabona og satse på Stanley Cup-finalen