Litauen mot Bulgaria – Spådommer og Odds for Euro 2024 Kvalifisering

Etter en krevende start på UEFA Euro 2024-kvalifiseringen, er Litauen og Bulgaria klar for en kritisk konfrontasjon. Det kan bli en veldig interessant kamp mellom de to lagene. Ifølge tippeekspertenes odds er Bulgaria favoritter, men vi tror det kan komme en overraskelse.

Dato: 17. juni 2023
Avspark: 15:00
Arena: S. Dariaus ir S. Girėno stadionas (Kaunas)

Bruk en oddsbonus hos Rabona

Litauens Søken etter første Euro-deltakelse

Litauens bud på en førstegangs opptreden i et europamesterskap startet med et 2-0 tap mot Serbia tidligere i år, noe som forlenget deres serie av Euro-kvalifiseringsspill uten seier til 11 kamper (D2, L9). Hvis vi ser på deres nåværende 11-kampers seierløs serie i konkurransedyktig fotball, er det liten tvil om at de er gruppe Gs klare underdogs. 

Men ikke alt er tapt for vertene. De har tidligere kunnet registrere to seire mot sine fire gruppe G motstandere. Ett av disse minnene om triumf er deres siste konkurransedyktige seier, en 3-1 seier hjemme mot Bulgaria i 2021. Dette skal gi Edgaras Jankauskas’ mannskap motivasjonen de trenger for å avslutte sin tørketid. 

Bulgarias utfordrende vei til EM

Bulgaria, på den andre siden, har slitt med å kvalifisere seg til et europamesterskap siden de ble utelatt fra 2008-finalene med ett poeng. Tapene mot Montenegro hjemme og Ungarn borte i mars’ kvalifiseringskamper har gitt opphav til betydelig misnøye med manager Mladen Krstajić. 

Det tapet mot Montenegro var spesielt skadelig, med tanke på Bulgarias lave sannsynlighet for å samle nok poeng på bortebane for å nå sitt første EM siden 2004. De har nå mislyktes i å vinne sine siste 16 bortekvalifiseringer for enten et europamesterskap eller et verdensmesterskap, noe som strekker seg over åtte år!

Hvem vil stå seirende i dette oppgjøret

Vi tror på en overraskende seier for Litauen i dette oppgjøret. Til tross for en vanskelig start på kvalifiseringen, har de potensial til å vinne mot Bulgaria basert på deres tidligere suksess. Derfor spiller vi på Litauen som vinner til oddsen 3,40 på Rabona.

Spilltips: Litauen vinner til oddsen 3,40 på Rabona.

Team Bettingspesialisten

Bruk en oddsbonus hos Rabona