Grigor Dimitrov mot Holger Rune – Oddstips Wimbledon

I Wimbledon har unge Holger Rune vist seg å være en ustoppelig kraft men nå står han overfor den erfarne Grigor Dimitrov i en match som vil bestemme hvem som avanserer videre i turneringen og ifølge oddsekspertene blir det Dimitrov som vinner.

Dato: 10. juli 2023
Kampstart: 17:40
Sted: Centre Court (London)

Hent en betting bonus hos Rabona.

Rune har vist sin utholdenhet

Holger Rune har hatt noen tøffe kamper i år, blant annet et knusende tap mot Andrey Rublev under Australian Open. Til tross for disse motgangene, har han vist en bemerkelsesverdig evne til å komme tilbake sterkere. Hans siste triumf kom i tredje runde av Wimbledon, da han kom tilbake fra 2-6 i supertiebreak mot Alejandro Davidovich Fokina. Men selv med hans utvilsomme evne til å kjempe, har Rune fortsatt en lang vei å gå på gressbanen.

Dimitrov dominerer på gress

På den annen side har Dimitrov vært en av de mest dominante spillerne i Wimbledon i år, med tre seire i strake sett, inkludert en seier mot verdens nummer 10, Frances Tiafoe. Tidligere verdens nummer 3 har bevist seg som en effektiv spiller på gress, og har vist en høy grad av selvtillit og konsistens siden starten av 2023-sesongen.

Dimitrov tar seg videre til neste runde

Til tross for Runes utholdenhet mener vi at Dimitrovs erfaringsfordel og styrke på gress vil gi ham seieren. Mens Rune fortsatt har mye å lære på gressbanen, har Dimitrov allerede bevist seg som en sterk spiller på denne overflaten. Vi ser frem til å se denne duellen mellom den unge talentfulle Rune og den erfarne gresskongen Dimitrov, men tror at sistnevnte vil trekke det lengste strået. Derfor satser vi på at Grigor Dimitrov vinner mot Holger Rune til oddsen 1,57 på Rabona.

Vårt oddstips: Grigor Dimitrov vinner mot Holger Rune til oddsen 1,57 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Hent en betting bonus hos Rabona.