Novak Djokovic mot Andrey Rublev – Oddstips Wimbledon

Novak Djokovic har for første gang mistet et sett i årets Wimbledon, men det krevde en fenomenal innsats fra Hubert Hurkacz. Nå skal han møte Andrey Rublev i kvartfinalen. Vi tror definitivt det blir en veldig interessant kamp. Djokovic har vist seg å være i strålende form, men Andrey Rublev har sikkert andre planer. Men ser vi på hva oddsekspertene sier, er det helt klart Djokovic som vinner denne kvartfinalen i Wimbledon.

Hent en betting bonus hos LeoVegas.

Djokovic klarer utfordringene

Selv om Djokovic mistet et sett mot Hurkacz, håndterte serberen utfordringene uten store vanskeligheter, og vant til slutt 7-6, 7-6, 5-7, 6-4. Han ser ut til å være i god form og ser ut til å ha øye på Federers rekord på åtte Wimbledon-titler. Med Bublik ute av turneringen ser Djokovic allerede ut til å ha ett bein i semifinalene.

Rublev sliter mot toppspillere

Rublev har gjort betydelig fremgang de siste åtte månedene, men fortsatt har han en betydelig mental barriere å overvinne når han spiller mot toppspillere som Djokovic. Han har en historie med å slite i kvartfinalene i Grand Slam-turneringer og tirsdagens kamp vil være en enorm utfordring for ham.

Djokovic tar seg videre til neste runde

Til tross for Rublevs forbedringer mener vi at Djokovic sin erfaring og konsistens vil være nok til å sikre en seier. Serberen har vært på en imponerende 25-match seiersrekke på Grand Slam-nivå og hans siste tap på Wimbledon kom tilbake i 2013. Vi ser frem til denne kampen mellom den tidligere verdens nummer 1 og den russiske spilleren Rublev men vi tror Djokovic vil ta seieren. Vi spiller Djokovic som vinnere till oddset 1,07 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Novak Djokovic vinner mot Andrey Rublev til oddsen 1,07 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Hent en betting bonus hos LeoVegas.