Molde vs Galatasaray – Oddstips UEFA Champions League-kvalifisering

Molde har virkelig overrasket denne sesongen og sjokkerte mange med å ha det overraskende vanskelig å gå videre fra KÍ Klaksvík. Det var påkrevd ekstraomganger. Målet om å nå UEFA Champions League-gruppespillet for første gang siden 1999/00 brenner sterkt, men nå står den tyrkiske giganten Galatasaray i veien. Mange nordmenn husker kanskje hvordan Molde ble utslått av Ferencváros for noen år siden. Denne gangen ønsker de å skrive en annen historie. Oddsekspertene holder imidlertid Galatasaray som favoritter.

Dato: 24. august 2023
Kampstart: 21:00
Arena: Aker Stadion, Molde
Dommer: A Taylor (England)

Hent en oddsbonus hos Lilibet og spill på kvalifiseringen til UEFA Champions League

Molde er kongene av Aker Stadion

På hjemmebane har Molde vist seg som en skikkelig utfordrer. Med åtte kamper uten tap i UCL-kvalifiseringen på Aker Stadion er de klare for å gi alt mot Galatasaray. Et solid forsvar har vært nøkkelen til suksess og dette vil utvilsomt være i fokus igjen.

Galatasaray gir tyrkisk motstand av toppklasse

Selv om Molde har vist styrke skal man ikke undervurdere Galatasaray. Laget har ikke tapt denne sesongen og med en solid defensiv linje kan de bli en tøff nøtt å knekke. Men med tanke på deres bortetap mot Zalgiris er det kanskje håp for Molde å finne en åpning?

Spillere i søkelyset

Magnus Wolff Eikrem, midtbanedirigenten for Molde, har vist storform med viktige bidrag i de siste kampene. For Galatasaray er det Mauro Icardi som kan bli avgjørende, spesielt etter hans imponerende innsats mot Trabzonspor. Men det er flere dyktige spillere å holde øye med og Molde må passe på. Vi tror Molde vinner mot Galatasaray til oddsen 3,09 på Lilibet.

Vårt spilltips: Med hjemmefordel og stor selvtillit tror vi Molde kan overraske og sikre seieren til odds 3,09 hos Lilibet.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Lilibet og spill på kvalifiseringen til UEFA Champions League