Young Boys vs Maccabi Haifa – Oddstips UEFA Champions League-kvalifisering

Denne sesongen har Young Boys vist hvorfor de er en av de mest fryktede lagene i Europa. Ubesiret så langt og med sterke resultater på hjemmebane ser de nå til å sikre en plass i UCL-gruppespillet. På den andre siden er Maccabi Haifa som allerede har overrasket mange med sin innsats i kvalifiseringen. Ifølge oddsekspertene blir det Young Boys som vinner og når gruppespillet. 

Dato: 29/8 2023
Kampstart: 21:00
Arena: Stadion Wandorf (Bern)
Dommer: S Vincic (Slovenia)

Hent en oddsbonus hos Lilibet og spill på kvalifiseringen til UEFA Champions League

Young Boys er ustoppelige på hjemmebane

Med en ubeseiret rekord denne sesongen har Young Boys demonstrert sin dominans. Spesielt på hjemmebane har de imponert og Maccabi Haifa vil være en ny utfordring for dem. Det er derfor ikke overraskende at Young Boys er favoritter til å nå gruppespillet i Champions League. Har de det som skal til for å vinne spillet?

Maccabi Haifa er den overraskende utfordreren

Selv om Maccabi Haifa kanskje ikke startet som favoritter har de vist styrke og mot i denne kvalifiseringen. Med flere bemerkelsesverdige seire bak seg kommer de til denne kampen med høye forhåpninger. De klarte uavgjort 0-0 i det første møtet men hadde hjemmebanefordel. Nå tror vi de kan invitere deg til dans, men spørsmålet er om det er nok?

Spillere å følge med på

Young Boys’ toppscorer, Jean-Pierre Nsame, har vært i enestående form mens Maccabi Haifa vil stole på Dia Saba som har levert noen avgjørende øyeblikk i denne kvalifiseringen. Men uansett spillerformen tror vi Young Boys tar dette hjem. Gitt Young Boys’ styrke på hjemmebane og deres nåværende form tror vi at de vil overkomme Maccabi Haifa og vinne til oddsen 1,80 hos Lilibet.

Vårt oddstips: Young Boys vinner over Maccabi Haifa til odds 1,80 på Lilibet.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Lilibet og spill på kvalifiseringen til UEFA Champions League