Tottenham vs Fulham – Oddstips Premier League

Tottenham har startet sesongen fantastisk og leder serien etter åtte spilte runder. Nå venter Fulham hjemme på Tottenham Hotspur Stadium, og laget håper å ta en ny seier for å styrke sin plass som nummer en på tabellen. Ange Postecoglu har fått fart på laget til tross for at de mistet Harry Kane, og laget går inn som store favoritter hjemme mot Fulham, som har startet med tre seire, to uavgjorte og tre tap. Kan Tottenham ta en annen seier, eller blir det poengtap mot Fulham på mandag?

Dato: 23. oktober 2023
Avspark: 21:00
Arena: Tottenham Hotspur Stadium (London)
Dommer: A Taylor (England)

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på Premier League

Tottenham er klare favoritter

Tottenham har aldri startet så bra i Premier League, og den nye treneren Ange Postecoglu mottok prisen som månedens manager i ligaen. Dette mens James Maddison vant månedens unge spiller og Son Heung-Min vant månedens spiller. Dermed ble Postecoglu den første noensinne til å vinne prisen sine to første måneder som trener i ligaen.

Fulham har vært bra

Fulham har hatt en god sesongstart og slo faktisk ut Tottenham i EFL Cup i august. Nå er spørsmålet om de har muligheten til å igjen trosse oddsen. Ser vi på hva oddsekspertene sier, er det imidlertid Tottenham som er favoritter. Fulham har vunnet mot de dårligere lagene så langt, men har hatt det vanskelig mot topplagene, med tap mot City og Chelsea. Samtidig spilte de 2-2 borte mot Arsenal.

Tottenham tar dette hjem

Vi tror at Tottenham er dyktige nok til å fortsette å vinne dette London-derbyet. De har noe bra på gang og ser sterke ut. Derfor spiller vi Tottenham Hotspur som vinnere i kampen mot Fulham til odds 1,45 hos Rabona.

Vårt oddstips: Tottenham Hotspur vinner mot Fulham til odds 1,45 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på Premier League