Manchester City vs Sheffield United – Oddstips Premier League

Etter å nylig ha vunnet VM for klubblag, er Manchester City tilbake til hverdagen. De møter Sheffield United, som fortsetter å slite og ligger sist i tabellen. Derfor ser det ut til at det blir en komfortabel seier for Erling Haaland og hans Manchester City. Sheffield United har kun tatt ni poeng på 19 kamper og ligger sist i tabellen med bare to seire.

  • Dato: 30. desember 2023
  • Kampstart: 16:00
  • Stadion: Etihad Stadium (Manchester)
  • Dommer: D Coote (England)

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på Premier League

Manchester City er favoritter

Manchester City har ikke vunnet like mange kamper i Premier League som i forrige sesong, og Erling Haaland har ikke scoret like mange mål. Men samtidig har de begynt å komme seg og har kun ett tap på de siste 15 kampene. I VM for klubblag vant de komfortabelt ved først å slå Urawa Reds med 3-0, etterfulgt av Fluminense i finalen med 4-0.

Sheffield United har det tøft

Sheffield United fortsetter å slite. De ligger sist i tabellen og fortsetter å tape kamper. Kun to seire hele sesongen i Premier League gjør at mye tyder på at de rykker ned til Championship neste sesong. Alt annet ville være en sensasjon med tanke på hvordan laget spiller.

Man City vinner enkelt

Oddsekspertene holder Manchester City som klare favoritter, og det burde ikke ende på noen annen måte enn med seier for Man City. Oddsen på hjemmeseier har ingen spillverdi i det hele tatt, så stor er forskjellen mellom lagene. Vi tror at Man City kommer til å kjøre over Sheffield United fullstendig og spiller Manchester City som vinnere av begge omgangene til odds 1,40 hos Rabona.

Vårt oddstips: Manchester City vinner begge omgangene mot Sheffield United til odds 1,40 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på Premier League